Flere bilder

Leirskole uke 21 for elever i 7a!

Det var en spent og gira gjeng som møte opp på skolen på mandagen. Endelig var dagen kommet, ei uke på leirskole. Sørreisa var de første som ankom Haraldvollen. Der de ble møtt av Cato og Jan Erik, leirskolens lærere.

Vi fikk litt informasjon, og fikk vite hvilke hytter/bygg vi skulle sove på, og da vi var installert, kom det 32 elever fra Kaldfjord skole utenfor Tromsø. Da de var installert på hyttene, gikk vi en natursti med oppgaver som vi skulle løse. Etter litt frilek gikk vi tur til et utkikkspunkt hvor vi fikk informasjon om Haraldvollen og området rundt.

To elever fra Bergsfjordskole og 14 elever fra Høgtun skole i Øksfjord ankom senere på kvelden og vi var fulltallig.

Tirsdag var vi på eksklusjon til Polar park, hvor vi fikk guidet tur rundt i parken. Vi fikk bli bedre kjent med bjørn, ulv, moskus, gaupe og elg. Etter Polar park hadde vi joggeren, hvor antall runder en jogger a 1,1 km ble registrert. Utover kvelden var det tur til kiosken og organiserte uteaktiviteter.
I løpet av uken var det også en trollrunde hvor leirskolelærerne så etter hvem som holdt best orden på hyttene, mange elever pusset vindu, vasket lister, nesten rundvask på hyttene. Premien for best orden fikk ett troll boende hos seg til neste dag. Mange av våre elever fikk besøk av trollene et jentetroll og et guttetroll – gratulere med god innsats!
Onsdagen fikk vi utfordre oss på taubane, hvordan man fyrer ett stormkjøkken og et besøk på Nord-norsk hestesenter. Høydestrekken og hestestrekken ble kurert. Om kvelden var vi i flere timer i polarbadet, med mye lek og moro, flere utfordret seg selv på 3 meteren og stupebrettet.