Høytidelig avslutning for 7. trinn

13. juni var det avslutning for 7.trinn i Kulturhuset. Elevene hadde øvd inn en engelsk rap om resirkulering, og alle var med på sketsjen om 7.klassingene som skulle opp på ungdomsskolen. Det ble også framført egenskrevne dikt, og en flott dans av noen av elevene i 7A. Elevene hadde i alle hemmelighet laget en artig sketsj om de voksne på trinnet. Til slutt ble de vist mange bilder fra årene på mellomtrinnet, før lærerne holdt taler og delte ut en rose til hver elev. Elevene hadde også overraskelse til de voksne som fikk overrakt fine gaver.

Det ble en kjempefin kveld i kulturhuset, som ble avsluttet med kaffe og mange gode kaker ute i foajeen etterpå. En koselig og høytidelig avslutning for elever, lærere og foresatte!