Offisielt klassebilde

Klassebilde 10a 2000/01

Klassebilde 10b 2000/01

Sjekk grøsseren som noen av disse elevene har laget.

Og denne kortfilmen.

Saker fra 10. trinn skoleåret 2000/01

Russedåp

Fredag 4. mai markerte orangerussen på tiende trinn at russetida var i gang. Kinosjef Nils Morten Ingvardsen fikk det ærefulle oppdraget å døpe dem. Les om hendelsen. (tirsdag 15.05.01)

Loppemarked

Lørdag den 17. februar hadde 10a loppemarked i skolens aula. Her er en reportasje fra arrangementet

Kunst- og håndverksutstilling

To tiendeklasser, to kunst- og håndverksutstillinger, et norskprosjekt og haug med vaffelrøre. Kunne det gå bra?

Leirskole og klassebilder

Det dukket opp endel bilder som vi ikke helt vet hvor de stammer fra, men det kan tyde på at noen er tatt på leirskolen på Haraldvollen. Resten er klassebilder fra mellomtrinnet sammen med lærerne Roy-Frode Løvland og Marit Solvang.

Juleverksted i 2. klasse

Det er tydelig at dette trinnet hadde engasjerte foreldre. For andre år på rad stelte foreldrene istand juleverksted for elevene. Vafler, saft og kos, samt produksjon av julepynt. Trivelige greier.

Dagligliv i første klasse

Lærerne på trinnet har tatt endel bilder fra ulike aktiviteter i klasserommet. Til hvilken anledning det er gjort, vites ikke, men det kan virke som om de har forsøkt å forevige dagliglivet i klasserommet.

Lek i skolegården

De første årene på skolen skal man bruke mye tid på å være ute og lære sosialt samspill gjennom lek og moro. Bildene her er tatt i skolegården trolig på senvinteren i 1993. At elevene koser seg er det liten tvil om. Se bare på bildene.

Skidag på Andsvannet sammen med 7. klasse

Elevene på 7. trinn hadde sammen med lærerne Kristian Erik Bakkland, Jakob Berg og Kåre Iversen laget et kjempefint opplegg for skidag på Andsvannet våren 1993. Ut fra bildene å bedømme ble det en meget vellykket dag for både store og små.

Juleavslutning

På et fjernelager dukket det opp bilder fra juleavslutninga som ble holdt like før jul i 1992. Av bildene kan det sse ut som at elevene underholdt med ulike ting, bl.a. tenning av lys i adventsstaken. Og så var det selvsagt kaffe og kaker.

Juleversted

Like før jul i 1992 laget foreldrene til disse elevene et flott juleverksted. Der fikk elevene utfolde seg å lage forskjellige produkter til jul, bl.a. flotte nisser. Noen elever hadde ansvar for å lage vafler slik at alle kunne samles i aulaen til felles kos og hygge.

Bakedag

Da elevene på avgangskullet 2001 gikk i 1. klasse hadde de en bakedag sammen med elevene på 7. trinn. Ifølge Barbro Ytterstad som var lærer for førsteklassingene, var det tverrfaglige opplegget vellykket. Her er bilder fra kjøkkenet.